El suport públic a la bioenergia a Catalunya

May 22, 2014

A Catalunya, l’últim ordre d’ajuts per a calderes de biomassa de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) va sortir a finals de 2011. No obstant això, des de llavors el sector de la bioenergia no ha parat i igualment altres iniciatives s’estan encarregant de fomentar la demanda de biomassa de diferents formes.

 

La Generalitat de Catalunya, coordinant les accions de quatre departaments (Agricultura, Empresa i Ocupació, Territori i Sostenibilitat, i Economia i Coneixement), va aprovar el febrer de 2014 una estratègia per promoure l’aprofitament energètic de biomassa forestal i agrícola. Aquesta estratègia aborda el sector des d’una perspectiva global. 

 

Más

Tags:

Please reload

Posts destacados

SAVIA ENERGÍA DE ARAGÓN IMPULSA PROYECTOS CON PODA DE VIÑA COMO COMBUSTIBLE

April 16, 2015

1/7
Please reload

Posts recientes
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload